STAVROS_1

Σταύρος Χριστοδούλου

Ο Σταύρος Χριστοδούλου το 2020, μετά από πολύχρονη πείρα στο χώρο της δημοσιογραφίας και της επικοινωνίας, προχώρησε στην ίδρυση της εταιρείας Συμβούλων Επικοινωνίας Whiteboard Consultants, στην οποία εργάζεται ως Διευθύνων Σύμβουλος με στόχο να μεταφέρει τις γνώσεις του σε οργανισμούς, εταιρείες αλλά και πρόσωπα.

Είναι κάτοχος πτυχίου Νομικής από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάστηκε για 30 και πλέον χρόνια ως δημοσιογράφος. Τη δεκαετία του ‘90 εργάστηκε στο συγκρότημα «Ο Φιλελεύθερος», αρχικά ως δημοσιογράφος κι έπειτα ως αρχισυντάκτης περιοδικών. Παράλληλα δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της διαφήμισης κυρίως ως κειμενογράφος.

Τον Ιανουάριο του 2000 ανέλαβε τη διεύθυνση του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Λαϊκής Τράπεζας στην Αθήνα. Το 2002 ανέλαβε τη Διεύθυνση του εβδομαδιαίου περιοδικού Time Out Athens ενώ παράλληλα εργάστηκε ως κειμενογράφος στη συνδρομητική πλατφόρμα Nova. Το 2005 δημιούργησε τη City Free Press, την πρώτη δωρεάν εφημερίδα στην Κύπρο ενώ το 2006 ανέλαβε τη Διεύθυνση των περιοδικών του συγκροτήματος «Ο Φιλελεύθερος». Στον Φιλελεύθερο εργάστηκε επίσης ως Διευθυντής Ηλεκτρονικών Εκδόσεων και επί σειρά ετών ως πολιτικός αρθρογράφος. Σήμερα συνεργάζεται ως αρθρογράφος με την εφημερίδα Η Καθημερινή.

LEONTIOS_1

Λεόντιος Φιλοθέου

Ο Λεόντιος Φιλοθέου από το 2012 δραστηριοποιήθηκε στο χώρο των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται ως κειμενογράφος και blogger με δεκάδες παρεμβάσεις και άρθρα επικαιρότητας. Μέσα από την πιο πάνω δράση, απέκτησε σημαντικές εμπειρίες στα θέματα επικοινωνίας με εξειδίκευση στις νέες τεχνολογίες και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Από το 2013 δραστηριοποιήθηκε ενεργά στην πολιτική επικοινωνία τόσο σε επίπεδο εκλογών τοπικής αυτοδιοίκησης όσο και σε επίπεδο κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Το 2020, η αγάπη του για την επικοινωνία, τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και το γράψιμο, οδήγησε στη συμμετοχή του στην ίδρυση της εταιρείας παροχής υπηρεσιών επικοινωνίας Whiteboard Consultants στην οποία εργάζεται και ως Διευθυντής.

Είναι κάτοχος πτυχίου Χημείας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Ολικής Ποιότητας και Απόδοσης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Bradford. Είναι επίσης Εγκεκριμένος Σύμβουλος Επιχειρήσεων. Από το 2005 εργάζεται ως Σύμβουλος Ποιότητας και Επιχειρήσεων και Εκπαιδευτής σε μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς.

ΔΑΦΝΗ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ

Δάφνη Προδρόμου

Η Δάφνη Προδρόμου συνεργάζεται με την εταιρεία Συμβούλων Επικοινωνίας Whiteboard Consultants ως Σύμβουλος Στρατηγικής Επικοινωνίας.

Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην Επικοινωνία, ξεκίνησε με σπουδές ανθρωπιστικών επιστημών και είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων, στην Ψυχολογία και την Κοινωνιολογία, καθώς και Διπλωμάτων στην επιστήμη της Επικοινωνίας, την Διαφήμιση και το Μάρκετινγκ.

Εκπαιδεύτηκε σε έρευνες αγοράς και δημοσκοπήσεις ως στέλεχος του ΚΕΜΑ, υπήρξε διευθυντικό στέλεχος σε διαφημιστικές και ΜΜΕ, για να καταλήξει Διευθύντρια Επικοινωνίας του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου από το 2000 μέχρι το 2020.

Έχει διατελέσει μέλος σε διάφορα Διοικητικά Συμβούλια όπως το Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Κύπρου, τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου, το CIM-Cyprus Business School, τη Δικοινοτική Επιτροπή για την Πολιτιστική Κληρονομιά και άλλα.

Έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια ή Πρόεδρος σε συνέδρια και ημερίδες για θέματα του κλάδου της Επικοινωνίας, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

PHANI_1

Φάνη Φιλοθέου

Η Φάνη Φιλοθέου ασχολείται με τη διαχείριση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, τη διοργάνωση εκδηλώσεων και την εξυπηρέτηση πελατών.

Είναι κάτοχος πτυχίου Πολιτικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, με μεταπτυχιακό στη Δημοσιογραφία και τα Μέσα Ενημέρωσης σε περιόδους κρίσεων από το Πανεπιστήμιο Frederick.

Από το 2018 ασχολήθηκε ενεργά με το χώρο της επικοινωνίας και των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης. Εργάστηκε ως Advertising Account Executive σε διαφημιστική εταιρεία, αποκτώντας σημαντική εμπειρία στον κλάδο της διαφήμισης, της προώθησης προϊόντων και εταιρειών, της διαχείρισης Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης αλλά και της διοργάνωσης εκδηλώσεων. Αυτό ήταν αποτέλεσμα και της συνεργασία της με δεκάδες μεγάλες εμπορικές επωνυμίες της Κύπρου αλλά και του εξωτερικού και η ολοκληρωμένη διαχείριση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης τους. Έχει συμμετάσχει σε διάφορα σεμινάρια και συνέδρια, σχετικά με τον κλάδο των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και την ανάπτυξη μάρκας.

CONSTANTINA_1

Κωνσταντίνα Γεωργίου

Η Κωνσταντίνα Γεωργίου σχεδιάζει και εφαρμόζει στρατηγικές επικοινωνίας για εταιρείες και οργανισμούς.

Είναι κάτοχος πτυχίου Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διαθέτει 18ετή εμπειρία ως δημοσιογράφος. Από το 2008 μέχρι το 2017 έχει εργαστεί στα έντυπα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού «Ο Φιλελεύθερος». Από το 2017 μέχρι το 2023 εργάστηκε στον διαδικτυακό Όμιλο «Digital Tree» ως αρχισυντάκτρια και έπειτα ως διευθύντρια σε ιστοσελίδες του συγκροτήματος. Έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία στις συνεντεύξεις, τη συγγραφή και επιμέλεια δημοσιογραφικών κειμένων, δελτίων Τύπου, natives και advertorials. Παράλληλα, έχει εμπειρία στη δημιουργία ψηφιακού, διαφημιστικού και τηλεοπτικού περιεχομένου, καθώς επίσης και στη διαχείριση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.

SOFIA_1

Σοφία Λαζαρή

Η Σοφία Λαζαρή σχεδιάζει και εφαρμόζει στρατηγικές επικοινωνίας για εταιρείες και οργανισμούς.

Είναι κάτοχος πτυχίου Δημοσιογραφίας από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος σε έντυπα και διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης, αποκτώντας σημαντική γνώση και εμπειρία στον χώρο των ΜΜΕ και ΜΚΔ. Δραστηριοποιήθηκε επίσης στον τομέα της πολιτικής επικοινωνίας.