Εν αρχή ην ο λόγος

Όλα ξεκινούν από μια λευκή επιφάνεια. Οι λέξεις περιγράφουν την αρχική ιδέα, η οποία στη συνέχεια εξελίσσεται σε μια ολοκληρωμένη ιστορία. Πεποίθησή μας είναι ότι κάθε οργανισμός, πρόσωπο ή προϊόν εμπεριέχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία την οποία αξίζει να αφηγηθεί κανείς.

H εταιρεία μας εξειδικεύεται σε αυτό ακριβώς. Εστιάζει στη δημιουργική επικοινωνία, αναπτύσσοντάς την πολυεπίπεδα και στρατηγικά στοχευμένα. Με δυο λόγια: Λέμε ιστορίες που ξεχωρίζουν.

Εν αρχή ην ο λόγος

Όλα ξεκινούν από μια λευκή επιφάνεια. Οι λέξεις περιγράφουν την αρχική ιδέα η οποία στη συνέχεια εξελίσσεται σε μια ολοκληρωμένη ιστορία. Πεποίθησή μας είναι ότι κάθε προϊόν εμπεριέχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία που αξίζει να αφηγηθεί κανείς.

H εταιρεία μας εξειδικεύεται σε αυτό ακριβώς: Εστιάζει στη δημιουργική επικοινωνία, αναπτύσσοντάς την πολυεπίπεδα και στρατηγικά στοχευμένα.
Με δυο λόγια: Λέμε ιστορίες που ξεχωρίζουν.

Οι υπηρεσίες μας

Στρατηγική εταιρικής επικοινωνίας

Υιοθετώντας την “tailor made” μεθοδολογία, δημιουργούμε ένα στρατηγικό πλάνο θέτοντας βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους.

Δημιουργία και ανάπτυξη περιεχομένου

Η παραγωγή περιεχομένου καλύπτει το σύνολο των επικοινωνιακών αναγκών του πελάτη μας.

Στρατηγική πολιτικής επικοινωνίας

Oλοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού, υλποίησης και υποστήριξης στρατηγικής ολοκληρωμένης πολιτικής επικοινωνίας.

On line επικοινωνία και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Η ολοκληρωμένη στρατηγική επικοινωνίας στο περιβάλλον των Social Media εκτείνεται σε επιμέρους ενέργειες.

Η εταιρική μας ταυτότητα

Η Whiteboard Consultants είναι ένα boutique agency, το οποίο προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στρατηγικής και επικοινωνίας. Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο της επικοινωνίας και της δημοσιογραφίας μάς επιτρέπει να λαμβάνουμε τα μηνύματα των καιρών και να αποκωδικοποιούμε το νέο διαδικτυακό περιβάλλον. Έχουμε συστήσει λοιπόν ένα εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών, με εμπειρία στους τομείς της επικοινωνίας, των δημόσιων σχέσεων και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ώστε να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας με επαγγελματισμό και επιμέλεια. Επενδύουμε στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, γιατί μόνο έτσι θα προστατεύσουμε, θα χτίσουμε και θα αναδείξουμε το προϊόν μας.

Η εταιρική μας φιλοσοφία

«Content is king». Όσες αλλαγές κι αν υποστεί το επικοινωνιακό περιβάλλον, το περιεχόμενο συνεχίζει να βρίσκεται πάνω απ’ όλα. Η δική μας δύναμη είναι η δημιουργικότητά μας, η οποία στηρίζεται σε μια πολύχρονη εμπειρία παραγωγής «ιστοριών». Δημιουργικά concepts δηλαδή, τα οποία αντιστοιχούν σε διαφημιστικές καμπάνιες, μεμονωμένα μηνύματα, σύνθετα projects και κάθε είδους εκδόσεις (έντυπες και ψηφιακές). Εργαζόμαστε με επαγγελματισμό και συνέπεια, κεφαλαιοποιώντας την εξειδικευμένη γνώση των συνεργατών μας. Κάθε καινούρια ιστορία για εμάς είναι μια πρόκληση, για την οποία κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος.

Επικοινωνήστε μαζί μας